Är ditt stall i behov av målning? Målning av tak och väggar behöver inte kosta skjortan. Ett stall som inte målats på länge ser inte roligt ut och dessutom samlas det damm i sprickor och flagor som i sig försämrar miljön för hästar och ryttare.

Vi har under årens lopp målat många stall och vet hur lång tid det tar och vilken färgförbrukning som är normal. Därför har vi lyckats ta fram ett förslag som gör att det är enkelt för kunden att budgetera eftersom både arbetet och färgen ingår.

Vårt pris är 38kr/kvm* ex moms och då ingår en av marknadens bästa färg (vit latex med anti-mögel egenskaper) för stallmiljö. Priset gäller målning av tak och väggar.  Med andra ord; har ni 500kvm tak som behöver målas kommer det kosta er totalt 19.000kr ex moms. Vi offererar även annan målning i stallet.

För att vi ska kunna ta ansvar för resultatet ska de ytor vi målar vara rena, torra och fri från lösa flagor. Om ni även väljer oss för tvätt och underarbete kan vi behöva dela upp arbetet i två faser för att ytan ska hinna torka.

Observera att priset 38kr/kvm gäller för arbeten större än 400kvm. Under 400kvm är priset 46kr/kvm. Vi åtar oss inte arbeten under 150kvm.

Ring oss om det låter intressant!

Kommentera