Stalltvätt på miljövänligt sätt

Vi erbjuder en välbeprövad metod som både rengör och desinficerar i stallet. Ångan från tvätten blir 160-180grader och löser effektivt smuts, tar död på bakterier och virus utan kemikalier vilket gör det mycket miljövänligt.

Det är ofrånkomligt att ångan måste kompletteras med hetvattentvätt för att få helt rent men då våra maskiner ger i från sig mindre vatten än traditionell högtryckstvätt samt att vi använder kraftfulla våtsugar så kan man normalt strö boxarna på kvällen efter tvätt..

Läs mer om vår metod samt förutsättningar och krav under menyn ”Hur vi jobbar” längst ned till höger på hemsidan

Ett rent ridhus förhöjer upplevelsen och främjar hälsan

För mellan 15.000-30.000kr gör vi ett ridhus skinande rent. Priset beror på omfattning och förutsättningar. Det tar normalt max 2 dagar. Det går naturligtvis att begränsa insatsen till delar av ridhuset.

Smittosanering

Vi har arbetat med att sanera stall, lösdrifter, kliniker och transporter efter bl a kvarka, ringorm, salmonella och A2 virus med goda resultat. Vi plomberar i de fall kunden vill så.

Några av våra nöjda kunder är: Ridskolan Strömsholm, Svensk Galopp, Stockholm International Horse Show, Djursholms Ridklubbs Tävlingssektion – Eliten och många fler! Låt oss hjälpa även Er med stalltvätten, boka nu! Vi finns just nu från Skåne till Dalarna.  Din häst och du mår mycket bättre efter en miljövänlig stalltvätt!

Målning

Läs mer här http://pfm-steamandclean.com/?p=339

Peder            Maharajha