1. Våra maskiner kräver att det finns 16amp 3-fas uttag (rund handske). Det är inte ett krav att det finns jordfelsbrytare eftersom vi har elplintar.
  2. Vår metod kräver god/normal tillgång till vatten. En jämn tillförsel av omkring 10l/min är nödvändigt om vi ska kunna hålla våra tidsscheman. Har kunden problem med vattentillgång brukar vi ändå kunna utföra jobbet men eftersom det tar längre tid behöver vi ta ut extra kostnad.
  3. Kunden anmodas mocka ur boxar, tömma krubbor och ta bort ev hönät  innan tvätt. Vi kan i undantagsfall behålla strö men behöver då täcka över med plast. Självklart åtar vi oss också att mocka ur boxar om så önskas.
  4. Vi tar inte ned fågelbon med levande ungar eller ägg i. Om kunden på eget bevåg gör det som förberedelse, tar vi naturligtvis bort det tomma boet. Om det är levande ungar i bo så lämnar vi ca 40cm runt boet eftersom vår ånga är så pass varm.
  5. Det är INTE ett krav att det finns avlopp i stallet eftersom vi använder kraftfulla pumpar.
  6. Kunden anmodas upplysa oss om utrymmen vi ska tvätta har elinstallation som inte tål spolning (dvs som inte når upp till minst IP44)
  7. Svagströmsutrustning såsom brandlarm, inbrottslarm, kameror samt elektroniska lås rekommenderas att kund kopplar ut innan tvätt samt avvaktar ca 24h innan den slås på igen. Detta eftersom kortslutning lätt kan inträffa då ånga tränger in i utrustning och/eller kabeldragning.
  8. Vi utför jobb under hela året. Våra metoder och maskiner klarar av tvätt även vid minusgrader i stallet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>